IVECO CERTIFIED PRE-OWNED, бренд посветен на продажба и маркетинг на половни возила сертифицирани од IVECO. Возбудени сме што можеме да го објавиме нашето ребрендирање од OK TRUCKS во IVECO CERTIFIED PRE- OWNED! Но, не грижете се, додека нашиот бренд се менува, нашата посветеност на квалитетот и сигурноста и нашите вредности се дури и зајакнати! ОВОЗМОЖУВАЊЕ ВТОР РАБОТЕН ВЕК НА ВОЗИЛАТА.

IVECO CERTIFIED PRE-OWNED, сигурен избор за одржлив втор работен век.