ПРЕБАРАЈ

Iveco Stralis AT440S40T/P ADR

Прва регистрација на возилото 20.10.2017
Изминати километри 461.558 km
Локација м. Львів
Цена net 29.708 EUR
Identifikacijski br. 285GRUA0970

Iveco Stralis AT440S48T/P ADR

Прва регистрација на возилото 04.07.2017
Изминати километри 419.000 km
Локација м. Київ
Цена net 29.708 EUR
Identifikacijski br. 285GRUA1209

Погледни ги сите

Iveco Daily 35S16V

Прва регистрација на возилото 16.03.2018
Изминати километри 333.031 km
Локација Zagreb
Цена net 17.000 EUR
Identifikacijski br. V24794

Iveco Daily 35C14

Прва регистрација на возилото 03.04.2019
Изминати километри 138.644 km
Локација Bucuresti
Цена net 21.500 EUR
Identifikacijski br. 5247613

Iveco Daily 35C14

Прва регистрација на возилото 09.04.2019
Изминати километри 142.052 km
Локација Bucuresti
Цена net 21.500 EUR
Identifikacijski br. 5242060

Iveco Daily 35S14V

Прва регистрација на возилото 11.06.2019
Изминати километри 176.278 km
Локација Zagreb
Цена net 21.900 EUR
Identifikacijski br. V24797

Погледни ги сите

Iveco Daily 35C18HV

Прва регистрација на возилото 09.09.2021
Изминати километри 101.315 km
Локација Goranu
Цена net 25.900 EUR
Identifikacijski br. 5433294

Iveco Daily 35S14V

Прва регистрација на возилото 01.08.2023
Изминати километри 59.759 km
Локација Bucuresti
Цена net 29.650 EUR
Identifikacijski br. 5544438

Iveco Daily 35C16A8V

Прва регистрација на возилото 29.08.2022
Изминати километри 71.916 km
Локација Bucuresti
Цена net 30.550 EUR
Identifikacijski br. 5490962

Iveco Daily 35C16H

Прва регистрација на возилото 04.03.2021
Изминати километри 73.305 km
Локација Bucuresti
Цена net 32.650 EUR
Identifikacijski br. D673035

Погледни ги сите

Пребарување на возила

Новости

Билтен

КЛАСИФИКАЦИЈА НА ВОЗИЛАТА

Нашите возила имаат поминато низ серија на проверки и прегледи.Врз основа на нивните специфични карактеристики, возилата се поделени во три групи - Premium, Plus i Standard - како најдобро би ги задоволиле потребите на клиентите.

Premium
Comfort
Standard